Perinteinen mokkapalojen ohje:

POHJA

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Vatkaa 2 kananmunaa ja 3 dl sokeria vaahdoksi. Lisää 1 ½ dl maitoa. 

Sekoita 4 ½ dl vehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta, 2 tl vaniljasokeria ja 2 rkl kaakaojauhetta keskenään ja siivilöi seokseen.

Sulata 150 g voita ja anna sen hieman jäähtyä ja lisää seokseen. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun syvään peltiin ja paista sitä uunissa 13 min. 

KUORRUTE

Sulata ½ voita ja sekoita siihen 4 dl tomusokeria, ½ dl kuumaa vahvaa kahvia, 2 tl vaniljasokeria ja 2 rkl tummaa kaakaojauhetta.

Lopuksi ripottele päälle kookoshiutaleita, ennen kuin kuorrute on jähmettynyt, jotta ne tarttuvat kiinni. Paloittele piirakka vasta kun kuorrute on jähmettynyt, ettei se valu päältä pois.

Levitä kuorrute jäähtyneen, mutta silti lämpimän po