3,2 dl vehnäjauhoja

1,7 dl sokeria

½ tl suolaa

1 dl rypsiöljyä

1 kananmuna

0,8 dl maitoa

mustikoita

 

Pikkuleipäkuorrutus:

½ dl sokeria

0,3 dl vehnäjauhoja

0,3 dl pehmeä margariinia

 

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita kulhossa jauhot, sokeri, suola ja leivinjauhe. Sekoita pienemmässä kulhossa sekaisin öljy, kananmuna ja maito haarukalla. Kaada nesteseos jauhojen sekaan ja vatkaa sähkövatkaimella taikinaksi. Lisää joukkoon jäiset mustikat ja kääntele joukkoon. Kaada muffinivuokiin. Valmista samassa kulhossa pikkuleipäkuorrutus muffinien päälle. Sekoita sokeri, vehnäjauhot ja margariini keskenään ja annostele raakojen muffinien päälle. Paista uunin alatasolla n.25 min.