Pohja:

225 g kaurakeksejä (Digestive yms.)

100 g voita tai margariinia

 

Täyte: 

1½  litraa vaniljajäätelöä

3 dl suklaa- tai kinuskikastiketta (itse laitoin suklaa)

3 Daim-suklaapatukkaa

 

Peitä irtopohjavuoan (tai muun piirakkavuoan) pohja leivinpaperilla. Murskaa keksit. Sulata voi ja sekoita yhdessä keksimurskan kanssa. Levitä seos vuoan pohjalle. Laita pakasteeseen jäähtymään n. vartin ajaksi. Laita vaniljajäätelö kulhoon ja anna pehmentyä hiukan. Levitä jäätelö pohjan päälle ja laita pakasteeseen jäähtymään puoleksi tunniksi. Rouhi Daim-patukat. Ota kakku pakasteesta ja levitä päälle kastike ja Daimrouhe. Laita pakasteeseen vähintään 2 tunniksi, kunnes kakku on kunnolla jähmettynyt.