Pohja:

4 munaa

2 dl sokeria

1 dl perunajauhoja

1 dl vehnäjauhoja

½-1 tl leivinjauhetta

 

Täyte:

Persikka- tai mansikkahilloa

persikanpaloja

vispikermaa

maitoa

vaniljakastiketta

 

Päälle:

Vispikerma

Persikansiivuja

1 dl hyytelösokeria

2 dl vettä 

 

Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot + leivinjauhe siivilän läpi vaahtoon. Paista voidellussa vuoassa 25 min. 200 asteessa.

Leikkaa pohja puoliksi tai kolmeen osaan ja kostuta sudilla maitoa pohjille. Kaada vatkattua vaniljakastiketta pohjalle. Vatkaa kerma ja sekoita se persikka-tai mansikkahillon ja persikan palojen kanssa sekaisin. Leivitä seos pohjille ja kasaa kakku. 

Leikkaa persikasta siivuja ja lado ne kakun päälle. Hyydytä hedelmät hyytelösokerin ohjeen mukaan. Vatkaa kerma ja pursota sivut.