Pohja:
4 munaa
2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
½-1 tl leivinjauhetta
Täyte:
Persikka- tai mansikkahilloa
persikanpaloja
vispikermaa
maitoa
vaniljakastiketta
Päälle:
Vispikerma
Persikansiivuja
1 dl hyytelösokeria
2 dl vettä
Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot + leivinjauhe siivilän läpi vaahtoon. Paista voidellussa vuoassa 25 min. 200 asteessa.
Leikkaa pohja puoliksi tai kolmeen osaan ja kostuta sudilla maitoa pohjille. Kaada vatkattua vaniljakastiketta pohjalle. Vatkaa kerma ja sekoita se persikka-tai mansikkahillon ja persikan palojen kanssa sekaisin. Leivitä seos pohjille ja kasaa kakku.
Leikkaa persikasta siivuja ja lado ne kakun päälle. Hyydytä hedelmät hyytelösokerin ohjeen mukaan. Vatkaa kerma ja pursota sivut.
Kommentit